Ansiktsbehandling pHformula

pHformula erbjuder dig effektiva behandlingar med unika resultat. Hemligheten bakom pHformula´s behandlingsresultat är kombinationen av de aktiva ingredienserna och arbetstekniken.

Samarbetet mellan hudvårdande försäljningsprodukter, kosttillskott och behandlingar ger detfantastiska slutresultatet. En behandlingsplan består av en konsultation och ett flertal behandlingar.

S.P. complex-behandlingen   –  Sök tid (pris)

pHformulas konsultationsbehandling

Du får en personlig behandlingsplan på produkter och behandlingar som passar din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest samt avslutande produkt.

V.I.T.C. ”resurfacing”- behandling   –  Sök tid (pris)

Rekommenderas till dig som har en sol skadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Perfekt behandling under sommaren eller vid pHformula konsultationsbehandlingar.

I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

A.G.E. ”resurfacing”- behandling   –  Sök tid (pris)

Rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt bl. a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

M.E.L.A. ”resurfacing”-behandling   –  Sök tid (pris)

Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

A.C.N.E. ”resurfacing”- behandling   –  Sök tid (pris)

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebum produktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

C.R. 1 complex ”resurfacing” –behandling   –  Sök tid (pris)

Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnanade, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden. I behandlingen ingår rengöring och applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov.

E.Y.E. B.A.R. code ”resurfacing”- behandling   –  Sök tid (pris)

Rekommenderas till dig som vill ha en avancerad anti-age ”skin resurfacing”- behandling för att hjälpa till att begränsa typiska tecken på åldrande i ögon- och läppområdet. Behandlingen har en exfolierande  effekt samt ökar cellförnyelsen. Resultatet blir en reducering av linjer och rynkor.

Efter besöket förklarar terapeuten hur du kan fortsätta behandlingen hemma. Du kommer att få råd av terapeuten och även förslag på produkter som är anpassade för din hy. Produkterna kan du antingen beställa eller köpa direkt av terapeuten.

Behandlingarna passar även känslig/rosacea hud.


Undantag:

Behandlingen utförs ej på pågående acne-utbrott eller under roacutan behandling.

I följande fall är det olämpligt att ta ansiktsbehandlingar:

  • om din hud är solsvedd
  • om du är förkyld
  • om du har feber