Telefon

070-5926391

E-post

info@carmaspa.se

För bokning och prislista se bokadirekt. Bra hudvård kräver omtanke. Välkommen till Carma hudvård för unik och professionell behandling för henne och honom. När du kommer till Carma för en behandling kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Behandlingarna utförs med ekologiska produkter som är snälla mot din hud. Produkterna från ekologiska Rosenserien och Eco Sweden finns att köpa.

Ansiktsbehandling

När du kommer till mig för en ansiktsbehandling så kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Kom ihåg att det är olämpligt att få ansiktsbehandling om din hud är solsvedd och om du är förkyld eller har feber. Efter besöket får du råd och förslag på produkter som är anpassade för din hy.

Ansiktsbehandling klassisk (portömning)Ansiktsbehandling (ej portömning)Ansiktsbehandling 13-19 år djuprengöring
Rengöring, hudanalys, portömning alternativ sonika peeling för djuprengöring, om huden ej behöver ånga massage för ansikte, hals och samt behandling med mask, serum och kräm anpassad efter din hudtyp.
Rengöring och peeling, hudanalys och en djuprengörande mask personligt anpassad anti-age eller vitaminmask. Avslappnade ansiktsmassage som avslutas med serum, ögonkräm och anpassad dag/nattkräm.
Ansiktsbehandling med djuprengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning. Intensivt rengörande och porsammandragande mask som gör huden lugn samt motverkar uppkomst av acne, orenheter och som minskar stora porer.
C-vitaminkur, energikick för alla hudtyperRosacea behandlingAnsiktsbehandling för honom
Behöver din hud extra omvårdnad tex efter en sjukdomsperiod? En C-vitamin behandling motverkar linjer och rynkor och fungerar bra mot pigmentförändringar och ytliga kärl. Dessutom stärks hudens naturliga skydd mot UV strålning och radikaler. En energikick för torr- och känslig hud, Huden blir jämnare samt får härlig lyster För bäst resultat görs behandlingen som kur 1 ggr/ vecka under 3-4 veckor. OBS! Citrusallergiker kan vara känsliga för C-vitaminserum.Rekommenderas till dig som t.ex har problem med rosacea, perioral dermatit,atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnande läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden.

Ansiktsbehandling med herr produkterna Eco ekologiska rosenserien.

Rengöring och peeling, hudanalys och en djuprengörande mask personligt anpassad anti-age eller vitaminmask. Avslappnade ansiktsmassage som avslutas med serum, ögonkräm och anpassad dag/nattkräm.


Ansiktsbehandling med nano-needling

Det är olämpligt att få ansiktsbehandling om din hud är solsvedd och om du är förkyld eller har feber. Efter besöket får du råd och förslag på produkter som är anpassade för din hy.

Nanoneedling anti-ageFrysbehandling Cryopen

Behandling Nano”needling” utan nålar. ALLA kan göra denna behandling då Nano inte penetrerar genom hudytan. Gör inte ont och passar även för känslig hy och för de som äter vissa mediciner. Passar även bra vid behandling av ögon- och läppområdet. Förvänta dig ökad lyster, uppstramning, cellulär omsättning, förbättring av hudstrukturen, acneärr och stora porer och minskar rynkor. Föryngrar huden via kollagen- och elastinstimulering och ökar absorbtion av aktiva hudvårdsprodukter.


Kryoterapi (”kall kirurgi”) är en mycket effektiv och snabb behandling för att ta bort godartade hudförändringar så som skintags, fibrom, körsbärsangiom Behandlingen är säker, snabb och smärtfri. Med sin mycket precisa applikatorspets fryser den endast bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden. Detta innebär att din behandling kommer att omfatta minimalt obehag och få biverkningar.

Ansikte

Bryn- och fransfärgningBrynfärg inkl. plockningBrynplockning
Vaxning hakaVaxning överläppAnsiktsmassage ansikte-skalp-nacke

Vaxning

Brazil vax endast kvinnorVaxning bikinilinjeVaxning armar
Vaxning benVaxning armhålorVaxning mage eller svank
Vaxning rumpa brazilVaxning string bikiniVaxning bröst och rygg för män

Massage

30 min skräddarsys efter kroppens behov.
En Friskvårdsmassage ger:
• Avslappnade muskler • Ökad blodcirkulation • Stärkt immunförsvar • Bättre lymfcirkulation • Positiv inverkan på hormonsystemet • Smidiga och mer elastiska muskler • Lugnande effekt på nervsystemet. Rekommenderas regelbundet, speciellt om man drabbats av t ex stela muskler eller huvudvärk. Massage rekommenderas ej vid: förkylning, feber och inflammationer.

Ryggbehandling

Rengöring, peeling och portömning.